Babord presenta, aquest dissabte, la llista electoral per als comicis del 26-M

Després dels darrers actes de Babord amb (en els quals s’ha debatut abastament sobre Educació, Cultura, Participació, Drets Socials, Economia i Finances, Medi Ambient, Territori i Mobilitat), aquest dissabte presentaran la llista electoral de la formació per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Un acte festiu al Museu de la Marina. Al punt de les 12 del migdia, amb vermut i música del DJ Pulpi.

El regidor Pau Arona recorda que el titular de l’acte d’aquest dissabte és Qui portarà la teva veu a l’Ajuntament? Una llista que contemplarà “tant la diversitat del col·lectiu, com de diferents sectors del poble”. Un equip que, com avança Arona, “combinarà gent amb experiència amb cares noves”. I, és clar, sorpreses garantides. L’esperit de la formació segueix, diu Arona, ben clar. “Seguir treballant l’espai de les esquerres”.

L’acte de dissabte, que comptarà amb un vermut, tindrà un caire més festiu que les darreres sessions de babord. Tant és així que comptaran amb l’actuació del DJ Pulpi. L’acte, al Museu de la Marina, comptarà amb una Ludoteca per als més menuts i menudes.