Presentació de la candidatura d’ERC-Gent per Vilassar de Mar

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Gent per Vilassar de Mar concorreran plegades a les eleccions municipals del mes de maig i presentaran la candidatura conjunta el divendres 5 d’abril a les 8 del vespre a la Sala Maria Roser Carrau. En l’acte intervindran Xavier Godàs, alcalde de Vilassar de Dalt, Núria Arasa, regidora de Gent per Vilassar de Mar, Damià del Clot, actual alcalde de la nostra població i cap de llista de la candidatura i Ester Capella, consellera de justicia de la Generalitat de Catalunya.

“Nosaltres sumem”. Aquest és l’eslògan amb el qual es formalitzava l’acord al qual van arribat a principis de març les dues formacions polítiques per concórrer plegades als comicis. El fins ara alcalde Damià del Clot serà el número 1 de llista conjunta, mentre que la regidora Núria Arasa va en segon lloc d’una candidatura única que té l’objectiu, segons han explicat les dues formacions polítiques, de “continuar treballant plegats per donar continuïtat al projecte municipal iniciat ara fa 4 anys”.

Del Clot ha explicat aquest dijous a l’espai “Crònica” que la candidatura “és plural, transversal i  vol ser el reflex de la societat de Vilassar de Mar” i ha avançat que en formen part, a més dels candidats d’ERC i Gent per Vilassar de Mar, persones que són independents i que formen part de la plataforma Vilassar de Mar Diu Sí.