Babord vol escoltar la teva veu, aquest dissabte, al Pérez Sala

  •  

Volem sentir la teva veu, és el títol amb el qual s’anuncia la nova proposta de Babord per aquest dissabte al matí a l’Escola Pérez Sala. A partir de les 10:00 h, aquesta formació presentarà el què han treballat fins ara en el seu programa electoral referent a quatre grans àmbits: Educació cultura i esports, Participació i organització municipal, Drets socials i Finances municipals i economia social. L’agenda de Babord no s’atura. Tenen previst un nou acte per al proper dissabte 30 de març per debatre sobre Medi ambient i Territori i el 6 d’abril faran un vermut per presentar la llista definitiva de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

L’acte d’aquest dissabte a l’Escola del Mar està pensant tant per presentar el programa electoral de Babord com per escoltar les propostes que vilassarencs i vilassarenques vulguin fer per millorar el nostre municipi, tal i com destaca Pau Arona. Un Arona que recorda que el programa de Babord “segueix en construcció” i insisteix en què “és fonamental l’opinió de la gent”. Fa una crida a la participació

Arona recorda que, en l’actual legislatura, la seva formació ha parat molta atenció a la transparència, a la gestió del deute i a la transició cap a l’economia social procurant que Vilassar de Mar deixi de dependre de l’IBEX-35. De cara als propers, quatre anys, Arona anuncia on focalitzarà la seva atenció Babord: Educació, Cultura i un augment de la Participació.

Agenda per als propers dies

Babord anuncia un nou acte per al proper dissabte 30 de març. Una activitat que defineixen com a “cabdal” ja que s’abordaran temes tant importants per aquesta formació com la Mobilitat, el Territori o el Medi Ambient. El proper dissabte, 6 d’abril, Babord convidarà a un vermut per donar a conèixer la llista electoral definitiva amb el punt de mira posat en les eleccions municipals de 26 de maig.