Babord vol escoltar la teva veu, aquest dissabte, al Pérez Sala

Volem sentir la teva veu, és el títol amb el qual s’anuncia la nova proposta de Babord per aquest dissabte al matí a l’Escola Pérez Sala. A partir de les 10:00 h, aquesta formació presentarà el què han treballat fins ara en el seu programa electoral referent a quatre grans àmbits: Educació cultura i esports, Participació i organització municipal, Drets socials i Finances municipals i economia social. L’agenda de Babord no s’atura. Tenen previst un nou acte per al proper dissabte 30 de març per debatre sobre Medi ambient i Territori i el 6 d’abril faran un vermut per presentar la llista definitiva de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

L’acte d’aquest dissabte a l’Escola del Mar està pensant tant per presentar el programa electoral de Babord com per escoltar les propostes que vilassarencs i vilassarenques vulguin fer per millorar el nostre municipi, tal i com destaca Pau Arona. Un Arona que recorda que el programa de Babord “segueix en construcció” i insisteix en què “és fonamental l’opinió de la gent”. Fa una crida a la participació

Arona recorda que, en l’actual legislatura, la seva formació ha parat molta atenció a la transparència, a la gestió del deute i a la transició cap a l’economia social procurant que Vilassar de Mar deixi de dependre de l’IBEX-35. De cara als propers, quatre anys, Arona anuncia on focalitzarà la seva atenció Babord: Educació, Cultura i un augment de la Participació.

Agenda per als propers dies

Babord anuncia un nou acte per al proper dissabte 30 de març. Una activitat que defineixen com a “cabdal” ja que s’abordaran temes tant importants per aquesta formació com la Mobilitat, el Territori o el Medi Ambient. El proper dissabte, 6 d’abril, Babord convidarà a un vermut per donar a conèixer la llista electoral definitiva amb el punt de mira posat en les eleccions municipals de 26 de maig.