Babord debatrà, aquest dissabte, sobre Medi Ambient, Territori i Mobilitat

Després de l’acte de dissabte passat a l’Escola Pérez Sala, en el qual Babord va posar en comú (i escoltar vilassarencs i vilassarenques) la feina de les seves comisions internes en matèries tan importants com Educació i Cultura, Drets socials o Economia i Finances, aquest dissabte 30 de març, a les 10:00 h del matí i a l’Atzari, Babord afronta el seu gran cavall de batalla per als propers comicis: Territori, Medi Ambient i Mobilitat.

Pel que fa a Territori, Pau Arona explica que es vol revisar el Pla d’Usos de la Zona Agrícola. Assegura que s’ha fet un dibuix molt precís de la situació i que s’estudiran nous usos per a la promoció, per exemple, de l’horta o la floricultura.

Sobre Mobilitat, Babord celebra, diuen, que per primer cop a Vilassar de Mar es pugui fer una planificació a llarg termini i que, ara, com apunta, “el que cal és aplicar-ho”.

Finalment, Pau Arona avisa que, pel que fa a Medi Ambient, la seva formació es vol posar molt seriosa pel que fa a la gestió de residus que es fa a Vilassar de Mar. Babord, assegura, està disposada a “obrir aquest meló” de cara als propers quatre anys.

Ja serà el proper dissabte 6 d’abril quan Babord convidarà a un vermut per conèixer la llista definitiva de cara a les eleccions municipals dels proper 26 de maig.