Primàries decideix, aquest divendres, els principals eixos del seu programa

Ciutadà, poble i república són els tres eixos del primer gran acte de Vilassar de Mar per la República que se celebrarà aquest divendres, a les vuit del vespre, a la Sala Galbany. L’objectiu és desenvolupar el programa electoral de cara als comicis del 26 de maig. Acció oberta a vilassarencs i vilassarenques ja que aquest fet, diuen, és el que dona sentit al procés de Primàries.

Teresa Sierra, que serà la cap de llista de Primàries i que al nostre municipi es presenta amb la marca Vilassar de Mar per la República, explica que divendres es posen sobre la taula tres eixos principals. Els ciutadans, el poble i la República; és a dir “complir el mandat de l’1 d’octubre”.

Afronten, amb il.lusió, el primer gran acte política de Vilassar de Mar prt la república. “Som la gent del poble”, resumeix Sierra. Es tracta d’anar elaborant un programa electoral en el qual “l’opinió de vilassarencs i vilassarenques és bàsic. Per definició”, diu. I és que, com insisteix Sierra, “Primàries és Participació”.

En l’acte d’aquest divendres a la Sala Galbany, es podrà escolar el professor universitari Adrià Alsina, expert en el funcionament de les grans ciutats del món, quart a la llista per Barcelona. Hi haurà un pica pica per compartir.