Una quinzena de dotacions estan treballant en l’extinció de l’incendi que s’ha declarat a l’androna ubicada al tram de Via Octaviana entre Sant Mateu i Maria Vidal

Última hora 19.30h

A l’edició del vespre de l’informatiu hem estat en directe des dels llocs dels fets. Pels nostres micròfons ha passat l’Alcalde Damià del Clot qui ha assegurat que l’Ajuntament no tenia cap constància de que a la nau hi hagués gent vivint i que si de la investigació es desprèn algun o alguns delictes, l’Ajuntament es personarà com a acusació popular. Mentrestant ha explicat que el consistori ha reallotjat a les famílies que ho han necessitat.

També hem tingut el testimoni d’una de les veïnes afectades. Assegura que pagaven 280 euros al mes, que hi havia una vintena de persones residint-hi i que, en el contracte figurava que es llogava  com a magatzem. Han hagut de marxar amb el que duien, pràcticament, al damunt

Per la seva banda, l’inspector en cap de la Policia Local de Vilassar de Mar, Lluís López, desmenteix que tinguessin cap mena de constància que hi hagués gent vivint en l’immoble afectat. Assegura que no hi havia cap denuncia prèvia i que sabien que el propietari ho estava reformant per llogar l’espai com a locals comercials.

Els Bombers mantindran dues unitats fins ben entrada la matinada per controlar la zona i la Policia Local també farà vigilància especial del lloc.

_______________________________________________________________________________________________________________

Aquest dilluns al matí s’ha declarat un incendi en un altell ubicat a l’immoble situat a l’androna de darrera del restaurant  Don Sancho, situat al tram de Via Octaviana, entre els carrers Maria Vidal i Sant Mateu. El foc ha passat a la nau del costat. Des de la Policia Local han comunicat que no hi ha hagut danys personals i han afegit que dues persones han estat traslladades a l’Hospital de Mataró.

Les persones que han estat desallotjades estan fora de perill.

15 dotacions dels Bombers estan treballant per extingir l’incendi i els carrers afectats han estat tallats al trànsit mentre han durat les tasques dels Bombers de la Generalitat.També s’hi han traslladat al lloc de l’incendi dues dotacions dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de la Policia Local i ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques.

Primera connexió a l’espai “Crònica”, ediciol de les 13h a 13’30h:

Segona connexió a l’espai  “Crònica”, edició de les 13h a 13’30h:

(Foto: Policia Local)

Última hora / Anirem actualitzant a mesura que tinguem més informació:

15 h- Encara no es dóna per extingit l’incendi de la nau de l’androna de Via Octaviana. Fins a 16 dotacions de Bombers hi han treballat. Via Octaviana i Maria Vidal encara tallats al trànsit. Eduard Martínez, Cap d’Emergències de la Regió Metropolitana Nord de Bombers ha explicat a Vilassar Ràdio, que ha cremat una nau d’uns 1000 metres quadrats de tres plantes i tres cossos, el cos central ha quedat completament calcinat .A hores d’ara es treballa per protegir el cos de l’est i l’oest. S’ha produït col·lapse estructural i s’ha esfondrat la coberta. Es preveu controlar l’incendi en 2 hores i donar-lo per extingit al vespre. 2 persones traslladades a l’Hospital de Mataró per inhalació de fum lleu.