2.337€ pel Casal i el Pairal amb el Trenet de Nadal de Vilassar Comerç

2.337 euros. Vilassar Comerç vol agrair la solidaritat de vilassarencs i vilassarenques. I és que aquesta important quantitat de diners és la que ha recaptat aquesta entitat del nostre municipi per als nostres avis i àvies gràcies al trenet solidari de Nadal. La meitat es destinarà al Casal de Curació i l’altra, a la Casa Pairal.

Araceli Galobart, dinamitzadora de Vilassar Comerç, valora de manera molt positiva aquesta acció que es feia al nostre municipi per primer cop. Ens anuncia, també, novetats molt atractives per a la campanya 2022 que es plantegen, de moment, com a lliure de Covid.

Hi havia moltes ganes que, per fi, el trenet de Nadal tornés a circular pels principals eixos comercials de Vilassar de Mar. Un viatge que fa, sempre, les delícies de petits i grans. Enguany, pujar al trenet, tenia un cost simbòlic de mig euro amb fins solidaris. Galobart ho valora molt positivament.

La dinamitzadora de Vilassar Comerç explica com es repartiran aquests 2.337 euros: Al Casal se li entregarà un taló perquè pugui consumir-ho la manera que ho vegi més convenient. Amb el Pairal es buscarà que és allò que necessiten i s’entregarà a manera de producte.

Des de Vilassar Comerç van creure que era el moment, aquest Nadal, de tenir un recordatori per als nostres avis i àvies que han patit, i molt, per culpa de la Covid-19. Per això es van plantejar una recaptació solidària de 50 cèntims: un preu totalment simbòlic perquè la gent pogués donar un cop de mà.

Al marge, Vilassar Comerç ja ha lliurat els premis als guanyadors dels diferents concursos orquestrats per aquest Nadal. 7 regals sorpresa per a la tercera edició de la Ruta de Diorames. Els regals han estat patrocinats per la Joieria Aurum, l’Autoescola Mediterrania , Cal Rostit, Can Manel, Ca La Teresa ( ), I-kids i la llibreria ÍNDEX ( ) i s’han repartit tots.

No oblidem, tampoc, els 500 euros que es va repartir entre els guanyadors del Concurs d’Aparadors. Hi van participar, atenció, 28 establiments de Vilassar de Mar. Recorda, si ets un dels guanyadors o guanyadores, tens temps per a gastar-ho fins demà passat. Es van repartir cinc talons de 100 € per consumir als establiments associats a Vilassar Comerç. Va ser un sorteig diferent perquè es va utilitzar codis QR per primera vegada.

Amb la campanya de Nadal ja valorada, doncs, des de Vilassar Comerç anuncien sorpreses molt interessants per aquest 2022 que els botiguers i botigueres associats a aquesta entitat ja es comencen a plantejar com a lliure de Covid.

Restarem, doncs, ben atents a la presentació de les activitats per enguany que Vilassar Comerç farà ben aviat.