La influencer Carla Gil triomfa en l’Skate Surf amb més de 6.000 seguidors en un temps rècord

Vilassarenca, jove, influencer, emprenedora i estudiant, ara mateix, una carrera universitària en la qual només hi poden accedir, per qüestions de notes, 40 persones a Europa. Aquesta és la targeta de presentació de la Carla Gil que ha explicat a l’espai “Parlant de tot” de Vilassar Ràdio tots els aspectes de la seva vida que es beu, ara mateix, a glops. El verb descansar no és al seu vocabulari.

Arrenquem amb la seva faceta d’influencer. I ho fa al damunt del seu skate surf. Més de 6.000 seguidors en un obrir i tancar d’ulls. I pujant.

Va obrir un compte d’Instagram per penjar tot el contingut de skate que havia gravat prèviament. En menys d’un mes havia aconseguit els 1000 seguidors.

Ens explica, també, quina diferència hi ha entre l’Skate i l’Skate Surf: els eixos.

Aclarit aquest aspecte, la Carla explica que, des del seu Instagram, està vivint un autèntic boom. Marques de renom, com Kaótico i Blue Banana , ja l’estan patrocinant. Va començar quan encara no tenia ni 1000 seguidors i la primera marca li va preguntar si, si li feien un PayPal, es faria un vídeo amb alguna cosa de la seva col·lecció. I, rere aquesta, moltes més.

També dóna classes a Barcelona d’aquesta modalitat per a gent de totes les edats. Les fa quan pot al Fòrum de Barcelona perquè és un espai obert i un lloc ideal per aprendre. Van ser els mateixos seguidors qui la van iniciar a fer classes.

Repassada la seva faceta d’influencer, la Carla Gil es guanya uns calerons donant classes de tot. Una experiència que li encanta i, ens costa, que té la mà trencada amb els i les joves. Va començar fa tres o quatre anys, animada per una professora. Fa totes les classes de l’ESO i també classes particulars d’anglès.

Sorgida de l’Institut Vilatzara, la Carla Gil és una de les 40 persones d’Europa que poden estudiar la carrera que està fent. Nota de tall per accedir-hi, atenció, de 12.8. La carrera es diu Global Studies i s’estudia a la Universitat Pompeu Fabra. És una carrera internacional que barreja la política, dret i l’economia i la sortida principal és la diplomàcia.

I, entre Surf Skate, classes i carrera universitària; temps per fer (en anglès és clar) el seu treball de fi de carrera. Se centra en Austràlia, país al qual hauria hagut d’anar si la Covid, li ho hagués permès.

Ha d’escollir un SDG (Objetiu de Desenvolupament Sostenible) sobre la ciutat d’Erasmus a la que va. Va escollir Austràlia com a país i el SDG 14 que se centra en com reduir les escombraries de l’oceà a Austràlia.

I mentre mira màster per seguir estudiant, també dona espai a una altra de les seves passions. Viatjar. S’ha enrolat en l’agència de viatges Why not experiences.

És una agència de viatges que organitza viatges a Astúries, Fuerteventura, Marroc… El que destaca d’aquesta agència és que sempre hi ha bones vibracions i són preus molt assequibles per a majors d’edat. La Carla ens recomana aquesta agència si ens interessa aprendre a fer surf o skate i submergir-nos en la cultura d’aquests llocs. Per cert, la seva propera parada, Brasil i el seu carnaval.

I, és clar, amb tanta activitat…. normal que no sàpiga que vol ser… quan sigui gran. Té tantes ambicions i tantes ganes d’emprendre que es veu més creant empreses internacionals aprofitant els idiomes que li ha donat la carrera.

Hem conegut Carla Gil. Emprenedora, influencer i amb un futur que no se l’acaba.