Suport a cuidadors de persones amb dependència

 El passat 4 d’octubre es va iniciar el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua, dirigit a cuidadors no professionals que tinguin al seu càrrec persones amb dependència

Aquest grup es reunirà en 10 sessions d’una hora i mitja setmanals al Centre Social Mossèn Josep Maria Galbany. Els Grups de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) tenen per objectiu facilitar espais de trobada entre persones cuidadores que es troben en situació similar, perquè puguin compartir les seves necessitats i preocupacions, i també les seves vivències i els seus coneixements. Es pretén reduir l’impacte negatiu de la cura que, a vegades, poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals, i millorar la qualitat  de vida de les persones en situació de dependència.

La Regidoria de Serveis Socials, Família i Gent Gran de Vilassar de Mar realitza aquesta activitat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació, cal trucar al departament de Serveis Socials, ubicat a l’edifici de l’Escola Nàutica, carrer de Santa Eulàlia 40, telèfon 93 754 05 00.