S’inicien els treballs per canviar les làmpades i equips de punts de llum a Vilassar de Mar

S’han iniciat els treballs de canvi de les làmpades i equips dels punts de llum de Vilassar de Mar per a uns de més eficients lluminosament (es tracta d’halogenurs metàl·lics, que proporcionaran una llum blanca amb una tonalitat càlida), i amb menys consum energètic. Els treballs els realitza l’empresa Electricitat Boquet SL i tenen planificat un període d’execució de 3 mesos.

S’actuarà sobre 3.124 punts de llum. Al final de l’operació es preveu un estalvi energètic global del 32% de la potència instal·lada i del 43% del consum total, gràcies a la utilització de tecnologia d’última generació amb equips electrònics de doble nivell d’encesa. Durant els treballs es procedirà a canviar també 300 lluminàries per a noves viàries i a la col·locació de 32 punts de llum amb tecnologia LED, per substituir les que es troben en pitjor estat de manteniment.

Aquests treballs s’estan realitzant amb dues brigades dotades amb camió-grua que treballen en torns de dia i nit amb l’objectiu de  molestar el mínim possible al trànsit de vehicles i persones, més una brigada per a treballs a petites alçades. S’ha començat per la perifèria (Rieres i Polígon) i després se seguirà per l’interior de la localitat fins a finalitzar els treballs.