L’Ajuntament estrena VdMTV, la televisió per internet

VdMTV és la televisió per internet que avui posa en marxa l’Ajuntament de Vilassar de Mar, un nou servei públic de comunicació basat en el concepte webTV que combina les característiques de la televisió convencional amb les possibilitats que ofereix la xarxa. Es pot accedir des del web http://tv.vilassardemar.cat o bé des de l’enllaç que hi ha a http://www.vilassardemar.cat. Ja és disponible tot i que serà a les 20 hores del dia d’avui, amb motiu de la inauguració dels nous estudis de ràdio i TV, quan es comptarà amb els vídeos de presentació de l’alcalde i del regidor de Comunicació.

Entre els avantatges: accés des d’on es vulgui i quan es vulgui, serveis multimèdia (vídeo, so i àudio) i ‘televisió a la carta’, perquè l’espectador seleccioni què vol veure o creï el seu propi canal. El web s’estructura en una sèrie de canals temàtics: Actualitat, Cultura, Educació, Esports, Gent gran i Entreteniment, dins dels quals hi ha diferents programes amb els vídeos corresponents. El web compta amb un cercador per buscar una informació concreta i també es pot personalitzar. L’apartat “El meu canal” permet crear una llista personalitzada de reproducció per guardar els vídeos que l’espectador seleccioni i també ofereix la possibilitat d’enviar o compartir un vídeo per correu electrònic o a través de les xarxes socials de Facebook i Twitter. Entre els vídeos que es poden veure hi ha els reportatges de Reis i dels Tres Tombs o notícies com les de la 2a Marató de sang, les noves pistes de pàdel de la piscina o la presentació de la nova ambulància de Creu Roja.

Laureà Folch, regidor de Comunicació, Participació ciutadana i Noves tecnologies, apunta que “amb aquest projecte audiovisual Vilassar de Mar segueix capdavanter al Maresme en l’aplicació de les noves tecnologies, la comunicació de proximitat i la innovació, posant-les al servei de les persones”.

Els ciutadans que vulguin participar-hi, poden fer arribar les seves propostes a l’adreça: tv@vilassardemar.cat.

Leave a Reply