Judith Neddermann interpretarà un tema en el nou disc d’Alejandro Sanz

La cantautora de Vilassar de Mar, Judith Neddermann, ha fet oficial en el seu compte de twitter que col.laborarà en el proper disc del músic madrileny Alejandro Sanz que sortirà a la venda el proper 5 d’abril. Neddermann interpretarà el tema Este segundo inclós en el que serà l’onzè treball de Sanz i que portarà el títol d’El Disco.

“Ja és oficial! Canto una cançó al nou disc de l’ @alejandrosanz i em moro de felicitat i d’il·lusió. Ha estat, és i serà un regal per tota la vida. Amb moltes ganes que ho sentiu! Gràcies sempre Alejandro!! Amb aquestes paraules, la pròpia Judith Neddermann oficialitza la seva col·laboració amb un dels grans monstres de la cançó en espanyol.

Després d’actuar a la Gala dels Premis Goya amb Rozalén, Judith Neddermann entra en el selecte ventall d’artistes escollits que col·laboraran en el Disco com ara la cubana Camila Cabello, Nicky Jam o Residente.

Com arriba la Judith a l’òrbita Sanz? Un amiga del cantant madrileny va escoltar a Spotify la vilassarenca i va fer arribar el tema a Sanz que va encantat amb la seva veu.  Judit Neddermann, que actuarà a Formentera aquest divendres i el proper 14 d’abril a Barcelona, segueix treballant per al seu proper disc.

Alejandro Sanz farà quatre concerts en quatre grans estadis de futbol aquest estiu per presentar El Disco. El 8 de juny serà a l’RCD Stadium de Barcelona.