‘Crònica’ del 24.02.2022

Jornades Orienta’t

Des del passat dilluns, es fan a Vilassar de Mar les jornades d’orientació acadèmica i professional Orienta’t, destinades a estudiants de 4rt d’ESO dels dos instituts de Vilassar de Mar, professorat i les seves famílies. Avui i dilluns vinent es fan dues xerrades telemàtiques obertes a tothom. La d’avui té lloc des de 3/4 de 7 de la tarda. Compta amb la presentació, a càrrec de Jordi Tapias, regidor d’Ensenyament, i amb la xerrada “Com acompanyem als infants i adolescents”, a càrrec de Carles Parellada, president de l’Associació Moviment Educatiu Sistèmic.

Premià de Dalt, capital europea del futbol infantil

Premià de Dalt es converteix en l’autèntica capital europea del futbol infantil. I és que, aprofitant que les lligues se suspenen per Carnestoltes arriba, aquest cap de setmana, la 8ena edició de la International Carnaval Cup. Una trobada en la qual les millors pedreres d’Europa s’apleguen per disputar una competició que any rere any va guanyant prestigi. En la darrera edició, abans de la pandèmia, es van arribar a reunir més de 7.000 persones en una cita que, un any més, transmetrà Esports 3. La Unió Esportiva és un dels equips convidats.

Paperers per controlar la població de rates

El passeig Marítim de Vilassar de Mar ja té instal·lades 10 papereres per controlar la població de rates. L’Ajuntament del nostre municipi n’ha col·locat set al propi passeig que se sumen a les tres que es van plantar a l’espigó de Garbí aquest estiu. Són unes papereres que, a banda de servir com a tal; és a dir, per deixar-hi residus, disposen d’unes trampes per controlar la proliferació de rosegadors.

Actes de Carnaval

Si t’agrada ballar i disfressar-te; , en definitiva, t’agrada el Carnaval…. atenció. Com ja es va anunciar, aquest any, un ball de disfresses substituirà la rua de Carnaval que no es farà després de constatar que només unes poques comparses estaven en condicions de participar-hi. Aquest dissabte, però, a partir de les 19.30 h, al Veral de l’Ocata ball en el qual hi haurà premis de tres paneres per a les persones, parelles i grups informals que s’inscriguin al concurs de disfresses.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç