‘Crònica’ del 23.02.2022

102 persones de Vilassar de Mar han estat ateses pel Servei d’Acollida del CCM 

102 vilassarencs i vilassarenques van ser atesos, l’any passat, per Servei d’Acollida del Consell Comarcal del Maresme. El nostre municipi és el cinquè amb més volum de les diferents poblacions de la nostra comarca que pengen d’aquest servei. Al total del Maresme, s’han atès 1.186 persones nouvingudes; gairebé el 50% més que l’any immediatament anterior, el 2020. A més, es van realitzar 1.857 intervencions d’informació, orientació i derivació.

Carnaval
Si t’agrada ballar i disfressar-te; sí, en definitiva, t’agrada el Carnaval…. atenció. Com ja es va anunciar, aquest any, un ball de disfresses substituirà la rua de Carnaval que no es farà després de constatar que només unes poques comparses estaven en condicions de participar-hi. Aquest dissabte, però, a partir de les 19.30 h, al Veral de l’Ocata ball en el qual hi haurà premis de tres paneres per a les persones, parelles i grups informals que s’inscriguin al concurs de disfresses.

5 produccions maresmenques nominades als Premis Gaudí  

Parlarem dels Premis Gaudí. La gala final se celebrarà el diumenge 6 de març a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya. D’entre les 59 produccions candidates a aquests premis, hi ha 5 nominades que, en el seu rodatge, han passat pel Maresme: “Les senyes de la fontera”, de Daniel Monzón ,“Libertad” de Clara Roquet “Mediterráneo” de Marcel Barrena i “El amor en su lugar” (Love gets a room) de Rodrigo Cortés i . “L’estrany”, un curt d’origen maresmenc, d’Oriol Guanyabens .Fins al divendres 25 de febrer s’està duent a terme la segona ronda de les votacions.

A Mataró, sessions de formació sobre mobilitat 

La Policia Local de Mataró ha organitzat dues sessions de formació sobre com moure’s per la ciutat un cop ha entrat en funcionament la nova Ordenança de Mobilitat, que dedica especial atenció a pacificar i conciliar la circulació de vehicles i a millorar la qualitat de vida i salut de les persones, prioritzant la circulació a peu i la mobilitat més sostenible.

Més informació en aquest enllaç