‘Crònica’ del 25-02-2022

Actes del Dia Internacional de la Dona

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona. En un any, a més, en el qual, si cap, és més necessari que mai reivindicar els drets de les dones. La pandèmia ha accelerat l’atur femení i ha fet, també, tornar a recordar-nos la dificultat de la conciliació familiar. No s’ha d’oblidar, mai, la violència masclista; una xacra que tortura i mata. És per això que l’Ajuntament de Vilassar de Mar, tenint en compte (encara) les restriccions a les quals obliga la pandèmia, i en col·laboració amb diferents entitats feministes del nostre municipi, ha dissenyat un complet programa d’actes.

Fins diumenge, la mostra “Fangstàstik” al Museu Monjo

Fins demà passat, diumenge, el Museu Monjo acull l’exposició “Fangstàstik” d’escultures i dibuixos l’artista Elias Colomé. LA seva obra es concentra en l’expressió de la racionalitat a partir de les vísceres i la intuïció. L’artista estarà avui amb nosaltres per parlar-nos d’aquesta mostra i fer-nos cinc cèntims sobre en quins altres projectes està immers.

Ball de carnaval i concurs de disfresses

Com ja es va anunciar, enguany un ball de disfresses substitutirà la rua de Carnaval que no es durà a terme després de constatar que només unes poques comparses estaven en condicions de participar-hi. Dissabte 26 de febrer, a partir de les 19.30 h, al Veral de l’Ocata, el grup de versions The Covers Band amenitzarà el ball en el qual hi haurà premis de tres paneres per a les persones, parelles i grups informals que s’inscriguin al concurs de disfresses.

La Unió Esportiva Vilassar participa a la International Carnaval Cup

Premià de Dalt es converteix en l’autèntica capital europea del futbol infantil. I és que, aprofitant que les lligues se suspenen per Carnestoltes arriba, aquest cap de setmana, la 8ena edició de la International Carnaval Cup. Una trobada en la qual les millors pedreres d’Europa s’apleguen per disputar una competició que any rere any va guanyant prestigi. La Unio Esportiva Vilassar és un dels equips convidats.

S’exposa a Badalona figura escollida del concurs “Crema’l tu” 

Un dels al·licients, per a la gent de Vilassar de Mar que baixem en tren a Barcelona als voltants del mes de maig, és veure l’enorme dimoni de Badalona. Enguany, serà un monstre de 14 metres d’alçada que regnarà, a la platja, fins que el cremin la nit de Sant Anàstasi. Serà un dimoni d’actualitat. Un dimoni cobdiciós per la pujada del preu de la llum. És la figura escollida del concurs Crema’l tu!.