‘Crònica’ del 17.05.2022

Laura Martinez es presentarà com a cap de llista de Junts VdM a les properes eleccions municipals

Diumenge 28 de maig de 2023. A pràcticament 365 dies per a les eleccions municipals, les maquinàries dels diferents partits polítics de Vilassar de Mar estan traient fum. I els primers en saltar a l’arena ha estat Junts Vilassar de Mar . Aquesta formació ha anunciat, avui, que Laura Martínez Portell es presentarà com a cap de llista en els propers comicis a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Martínez es presenta per segona vegada i ens explica el moll de l’os de la seva candidatura.

Aprovat definitivament el pressupost municipal de 2022
Avui ha quedat aprovat definitivament, després de la seva publicació en el BOPB, el pressupost de l’Ajuntament de Vilassar de Mar per enguany i que puja a un total de 25.068.507 euros. Els objectius principals són efectuar inversions de gran rellevància per al municipi, tant en la via pública com en equipaments culturals, esportius, educatius i de serveis generals; millorar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes sense augmentar la pressió fiscal; vetllar per les persones en situació de vulnerabilitat; millorar substancialment la neteja viària, platges i rieres, i incentivar l’estalvi energètic mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques. El regidor d’Hisenda, Josep Solé, ens ha detallat les línies mestres dels comptes de Vilassar de Mar.

Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Avui, dimarts, és el dia Internacional contra la LGTBI fòbia. A Mataró, en la recta final d’aquest informatiu en parlarem, ha preparat un munt d’actes. Pel que fa a Vilassar de Mar cal destacar que la Regidoria d’Igualtat i la Biblioteca han preparat una bibliografia especial per a la sensibilització d’un dia com avui.

Campus esportius estivals

Tenim l’estiu a la cantonada. Temps de llargues vacances escolars que compliquen allò de la conciliació laboral i familiar. Sempre és bo, apostar per fer esport. Exercici i un munt d’activitats complementàries, sempre amenes, completen l’oferta de tres dels Campus d’estiu, de temàtica esportiva, que destaquem tot seguit. Són els de la Unió Esportiva, el del Club de Bàsquet de Vilassar de Mar i el del Futbol Sala Sant Joan. Inscripcions ja obertes i places limitades.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç