‘Crònica’ del 18.05.2022

Cooperatives escolars vendran demà els seus productes

Després de dos anys d’absència, torna, a Vilassar de Mar un dels projectes educatius que més il·lusió fan als nens i nenes de 5è de Primària. Dues escoles del nostre municipi, el Vaixell Burriac i l’Escola del Mar han constituït unes cooperatives que han dissenyat uns productes que vendran, demà, coincidint amb el mercat setmanal del nostre municipi. Tots els beneficis, per cert, van a parar, íntegrament, a les ONG que ha triat el propi alumnat. Ens acompanyen avui al nostre espai “Crònica” , representants de les dues cooperatives del Vaixell Burriac.

Primera cursa infantil adaptada

Vilassar de Mar celebrarà, el proper dissabte 4 de juny la primera cursa infantil adaptada. Els nens i nenes amb dificultats motrius i intel·lectuals s’aplegaran, a partir de les 10 del matí, a l’Avd Eduard ferrés, just al davant del poliesportiu la Bòbila, per disputar proves de 10, 20 i 30 metres. En diferents categories: caminadors, cadires de rodes… Tots guanyen perquè competeixen contra ells mateixos, assegura Pablo Romo; un dels pares organitzador d’aquesta cita esportiva inclusiva.

Les Santes

Glòria a les Santes! Mataró recupera el format habitual de la seva Festa Major per aquest 2022. Així doncs, mataronins i mataronines podran gaudir de tots els actes tradicionals, incloent-hi esdeveniments massius, com la Nit Boja o el No n’hi ha prou! Després de suspendre’s, per la pandèmia, l’any 2020 i de fer una versió reduïda l’any passat, l’Ajuntament de la capital del Maresme posa tota la carn a la graella. La música, protagonista amb un cartell de luxe on hi haurà, per exemple, Lagrimas de Sangre, Lildami, The Tyets o Llibert Fortuny. Del 19 al 28 de juliol.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç