‘Crònica’ del 16.05.2022

Festival de música Floral

La cantant vilassarenca Judit Neddermann ha parit el Festival de Música Floral, que se celebrarà, els propers 20, 21 i 22 de maig, tant a Vilassar de Mar com a Vilassar de Dalt. Presenta un cartell d’autèntic luxe conformat per dones d’alta qualitat musical: Rita Payès, Núria Graham, Clara Peya, Clara Aguilar i el quartet vocal Seasons protagonitzen la primera edició d’aquesta cita. Les entrades ja estan a la venda.

Obra de substitució de la coberta de la pista principal del pavelló d’esports municipal Paco Martin
Avui comença l’obra de substitució de la coberta de la pista principal del pavelló d’esports municipal Paco Martin. Els objectius de les feines que s’hi faran són Garantir una major i millor salubritat, estanquitat i eficiència energètica al recinte. Per tant, l’actuació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar se centrarà a substituir la coberta de la pista principal del pavelló i acabar així amb les contínues filtracions i humitats que es produeixen en dies de pluja. Han de durar cinc mesos.

Xerrada organitzada per ERC sobre els reptes del català

ERC organitza, per demà, i a la Biblioteca, la xerrada ‘Afrontem els reptes del català’. La impartirà, sempre des d’una òptica participativa i de debat, el secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Vila Moreno. Marta Rovira, presidenta de la secció local d’ERC a Vilassar de Mar, ens dona més detalls de la conferència.

Campus esportius estivals

Tenim l’estiu a la cantonada. Temps de llargues vacances escolars que compliquen allò de la conciliació laboral i familiar. Sempre és bo, apostar per fer esport. Exercici i un munt d’activitats complementàries, sempre amenes, completen l’oferta de tres dels Campus d’estiu, de temàtica esportiva, que destaquem tot seguit. Són els de la Unió Esportiva, el del Club de Bàsquet de Vilassar de Mar i el del Futbol Sala Sant Joan. Inscripcions ja obertes i places limitades.

Burriac Atac

La Burriac Atac, la mítica cursa nocturna de muntanya de Vilassar de Mar, que se celebrarà, atenció, el proper 3 de setembre, ja ha obert les inscripcions. Les pots trobar al web del PIRI, el Centre Excursionista de Vilassar de Mar, que és qui organitza aquesta prova esportiva

Escolta ‘informtiu sencer en aquest enllaç