‘Crònica’ de l’1 de desembre

 Gibernau Vidriers ha fet l’estel de la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família

El dia de la Immaculada, al vespre, s’encendrà l’estel que corona la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família de Barcelona. Serà a 138 metres d’alçada, té 12 puntes, cinc cares i pesa, atenció, 5 tones i mitja. Saps que L’estel ha sorgit, ha estat creat al Maresme, del treball i l’artesania dels mataronins Gibernau Vidriers

Obert el termini per col·laborar amb la cavalcada de Reis


Vols col·laborar amb la Cavalcada de Reis? Tens ganes de participar en l’organització de la vinguda del Carter Reial i en l’arribada de Ses Majestats, els Reis d’Orient? Agenda’t el 9 de desembre. Es farà una reunió a Can Bisa.

Aquest diumenge, campanya de recollida de donacions de sang

Aquest proper diumenge 5 de desembre, nova campanya de recollida de donacions de sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Es realitzarà des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a les instal·lacions l’Aula de Música, ubicades al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament.

“Fem Salut” tracta sobre les plagues
Rates, paneroles, vespes asiàtiques, mosquits tigres… A l’Espai Fem Salut de Vilassar Ràdio hem tractat el tema, sempre interessant, de les plagues. I és que l’Ajuntament de Vilassar, en una tasca sovint fosca i mai prou reconeguda, treballa de valent en la prevenció de plagues al nostre municipi. Aquest és un dels objectius de la Regidoria de la Promoció de la Salut del nostre consistori.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Argentona, guardonada amb la Creu de Sant Jordi

La jugadora del Barça, i recent Pilota d’Or, Alexia Putellas, el doble campió de l’NBA Pau Gasol o la periodista Mònica Terribas són algunes de les personalitats distingides, a títol personal, amb la prestigiosa Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat de Catalunya. En l’apartat col·lectiu destaca que l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Argentona també ha estat distingida amb la màxima distinció del nostre país. Una associació, per cert, que va ser, en el seu moment, pionera a Catalunya.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç