‘Crònica’ del 2 de desembre

Continuen recollint-se aportacions econòmiques per al Gran Recapte d’Aliments

Se’ns han encès totes les alarmes. El balanç del Gran Recapte dels Aliments d’enguany, que es va celebrar (recorda) els passats 19 i 20 de novembre en la modalitat de donació de diners, no ha complert ni la meitat de les expectatives que es tenien. Concretament, un 40% menys. Per tant, ens fem nostra la crida del Banc dels Aliments del Maresme. Fins a l’11 de desembre encara es recullen aportacions. Per dues vies. Pel web del Gran Recapte o per Bizum al 33596.

Passaport covid
Aquesta mitjanit entra en vigor el passaport Covid per entrar a espais tancats com bars, restaurants o gimnasos. Aquest fet ha provocat i provoca una allau de vacunacions, de fet es tornen a obrir grans centres per rebre el vaccí, i col·lapses en el web de la meva salut. En aquest informatiu t’explicarem tot el que vols saber de la tercera dosi contra el coronavirus. Qui se l’ha de posar? Qui s’ha de vacunar? Cal demanar cita prèvia?


Tot a punt per a la instal·lació del monumental pessebre a Can Bisa  

Estem, ja, en plena època nadalenca. Moment en el qual, l’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar ja ho té tot a punt, ultima els darrers detalls, per presentar, al nostre municipi, el seu monumental pessebre, que s’ubicarà a Can Bisa. La inauguració, el Dia de la Puríssima. També han enllestit la ruta de diorames pensada per a 30 comerços del nostre poble associats a Vilassar Comerç. Com sempre, i ja és la tercera edició, s’haurà de buscar paranys i omplir les butlletes per entrar a concurs. En parlem amb Josep Rivas, tresorer i portaveu de l’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar.

Aquest diumenge, recollida de donacions de sang

Aquest diumenge, nova campanya de recollida de donacions de sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Es realitzarà des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a les instal·lacions l’Aula de Música, ubicades al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament.

A Mataró, Fira de Pessebres i Ornaments

Després d’un any d’absència ha tornat a Mataró la tradicional Fira de Pessebres i Ornaments. Amb un model adaptat a l’actual situació pandèmica. És a dir, passadissos més amples (per tal d’evitar aglomeracions) per tal que les famílies puguin passejar, triar i remenar entre les 22 parades de motius nadalencs instal·lades a la plaça Santa Anna de la capital del Maresme.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç: