‘Crònica’ del 30 de novembre

Artur Mas, 129è president de la Generalitat, entrevistat al magazine “Parlant de tot”

Els micròfons de Vilassar Ràdio han pogut compartir un interessant espai de xerrada amb Artur Mas, 129è president de la Generalitat. Des de la seva oficina del barceloní Palau Robert, a l’esài “Parlant de tot”; Mas no es mossega la llengua i repassa tota la bateria de temes que li traslladem. La independència de Catalunya, el seu famós pas al costat, les relacions amb la CUP; Jordi Pujol i parlem, també, d’en Pigat. Mas nega la llegenda urbana que assegura que el gegant de Vilassar de Mar estigui inspirat en el seu besavi. “El Pigat no era el meu besavi; era un parent llunyà”, diu.

 Renfe licita les obres de rehabilitació de les marquesines  

La pluja, la sal del mar, els temporals de Llevant… Les marquesines de l’estació de tren de Vilassar de Mar estan en força mal estat i, és per això, que Renfe ha licitat ja les obres de rehabilitació de les marquesines. Amb un import que supera els 290.000 euros.

Sortida organitzada pel Centre Cívic Lluís Jover

El Centre Cívic Lluís Jover organitza una sortida diumenge 19 de desembre al Teatre Victòria de Barcelona per anar a veure l’obra Billy Eliot. Després de veure el musical, se soparà en un restaurant del centre de Barcelona El preu d’aquesta sortida és de 120 euros

Cursos de formació ocupacional

Atenció perquè la Regidoria de Desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Vilassar de Mar organitza dos cursos de formació ocupacional, pensats, prioritàriament per a persones a l’atur. Són, apunta, el curs de certificat de professionalitat d’activitats de floristeria (nivell 2) i el curs de certificat de professionalitat d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents.

Canvis en la Cavalcada de Reis a Mataró

Atenció perquè hi ha canvis importants en la Cavalcada de Reis de Mataró

Escolta l’informatiu en aquest enllaç