Cinc comerços de Vilassar de Mar participaran a la 28ª Mostra Gastronòmica de Cabrils

Cartell Mostra Cabrils 2015 venda tiquets.cdrUn any més del 14 al 17 d’agost Cabrils organitza la 28ª Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans que s’emmarca dins de la Festa Major de Santa Helena de Cabrils, ja consolidada com un event gastronòmic important al Maresme. Aquest any compta amb la participació de 65 establiments diferenciant entre restauració, vins i caves, comercials, entitats o paradetes. De Vilassar de Mar hi participen quatre restauradors, Can Pocurull, El Petit Roura, Nami cuina japonesa i Pastisseries Falgueras i un establiment comercial, el Corriol.

La mostra es realitza com és habitual a l’escola l’Olivera de Cabrils, i el divendres 14 d’agost farà la inauguració oficial a partir de les 8 del vespre. Tots els dies obrirà de dos quarts de 8 del vespre fins a dos quarts de 12 de la nit. La venda de tiquets anticipada estarà ubicada davant del centre cívic “La Fàbrica” els dies dimarts 11 d’agost i dimecres 12 d’agost de 18 a 21h, dijous 13 d’agost de 10 a 14h i de 18 a 21h, i divendres, 14 d’agost de 10 a 14h. També es podran adquirir tiquets a la mateixa mostra.

Artur Masiques, president de l’Associació d’Hostelers de Cabrils, comenta sobre la participació de comerços d’altres municipis de la comarca a la mostra: “El fet que altres poblacions de la vora surtin beneficiades i es doni a conèixer el Maresme ens beneficia a tots, ens sembla fantàstic.”

L’any 2014 la mostra va arribar als 25.226 tastos, superant les espectatives que l’Associació d’Hostalers tenia de 24.500. La mostra compta amb el suport de l’Ajuntament de Cabrils, la Diputació de Barcelona, el Consorci DO Alella i el recolzament de diverses empreses.

Leave a Reply