Fins al 19 de gener oberta la inscripció per al nou programa d’activitats formatives per a la gent gran

De febrer a juny, la Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Família, Gent Gran i Promoció de la Salut torna a posar en marxa un nou programa d’activitats formatives per a la gent gran amb cursos i tallers per fomentar un envelliment actiu i saludable. Les persones interessades han de presentar la sol·licitud d’inscripció com a màxim fins al 19 de gener al Departament de Serveis Socials (c. Santa Eulàlia, 40), de 9 a 14 h, i el dilluns i dimecres també en horari de tarda, de 16.30 a 19 h.

Com a novetat es proposa un curs d’anglès per a principiants. Les altres activitats són les següents: mandales, silenci i interioritat, iniciació a la informàtica, internet, primer nivell del taller de la memòria, creixem rient, viure en positiu , festa de l‘amistat, trobada d’amigues i amics de l’arxiu municipal.

Les activitats estan adreçades a les persones majors de 65 anys i menors de 65 anys que acreditin ser pensionistes i estar empadronades a Vilassar de Mar. Les activitats i tallers que tinguin més demanda que places disponibles aniran a sorteig. El 26 de gener es podran consultar al Departament de Serveis Socials els llistats de persones amb plaça assignada per cada activitat, així com l’ordre de llista d’espera i la data d’inici corresponent.

Notícies relacionades

Dimarts 27 de febrer, ple de pressupostos
Dissabte, presentació de la temporada de Passions de Catalunya, de la qual forma part la Passió de Vilassar de Mar
Ara retrata’ls tu i guanya un bon premi
Tertúlia Jove: quan l’esport va més enllà del futbol