Vilassar Comerç celebra el seu desè aniversari, amb la campanya “Tots som comerç”

L’associació Vilassar Comerç, de Vilassar de Mar, celebra el desè aniversari fent ben visible el comerç local, posant cara a les persones que formen part dels establiments comercials associats a l’entitat. Actualment, compta amb 132 botigues i comerços. De moment, es penjaran a 250 fanals del poble unes banderoles amb fotografies properes i familiars dels comerciants sota l’eslògan #TotsSomComerç

A la presentació de la campanya, el passat divendres a la sala cultural Maria Roser Carrau, Xavier Svoljsak, representant a la Junta de l’entitat, explicava que l’objectiu de la campanya és apropar els comerciants al poble i el poble als comerciants i també incentivar la compra dins dels comerços associats.

Marta Sendra, cap d’Unitat de Subvencions i Promoció Territorial del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) posava d’exemple a l’entitat pel seu saber fer i va subratllar destacar que l’associació ha aconseguit que el comerç local tingui “una qualitat d’equilibri elevat”.

Per la seva part, l’alcalde de la nostra població Damià del Clot va felicitar a Vilassar Comerç pels 10 anys i per la campanya, fent esment a que les banderoles acosten el comerç i els comerciants al poble. Del Clot va subratllar que les banderoles i cartells reflexen molt bé la vitalitat que té el comerç vilassarenc.