Comença la campanya de la poda

  •  

Poda de l'arbratDes de principis de novembre la Regidoria d’Espais Públics i Medi Ambient està duent a terme els treballs de poda de l’arbrat municipal. Aquests treballs es realitzen de dilluns a divendres en horari de matí, de 8:00 a 14:30h.

L’empresa encarregada d’aquest servei, aplicarà et tractament que en cada cas es requereixi en funció del tipus d’arbre de què es tracti, la seva dimensió, la forma natural així com les mides que pot arribar a assolir i les condicions de l’entorn, com són la proximitat a la calçada, la circulació dels vianants, la distància a  les façanes o  les línies elèctriques. Alhora, es reduirà la capçalera d’aquells arbres que poden  interferir en la visibilitat dels semàfors i l’enllumenat públic.

Cal destacar que aquests treballs de poda no comporten talls de trànsit, procurant alhora, minimitzar les afectacions als vianants i a la disponibilitat de places d’aparcament. En aquest sentit, es senyalitzaran els carrers on es realitzen els treballs de poda amb certa antelació.