Dimarts 12 de novembre

Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps, les noticies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h en la primera entrevista del matí ens visiten representants del Front Cívic, ens venen a parlar del seu 1er aniversari al nostre poble.

A les 10.45h la segona entrevista del matí ens la porta el company Joan Escofet que entrevista a l’escriptora Mabel Gual, en el qual escriu poesia eròtica amb il·lustracions de Noemí Carrau.

A les 11h com cada dimarts arriba la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio en la que ens parlen de l’actualitat, els esports, poesies, receptes de cuina etc.

A les 12h en l’entrevista en Xarxa, el company Marc Lobato, convida als estudis a la cantant Tamara, que ens parlarà dels disc homenatge a Juan Carlos Calderón, i que el 19 de novembre estarà a la venta.

A les12.30h hauríem de rebre les recomanacions literàries de la biblioteca municipal però avui excepcionalment els programa acabarà a aquesta hora i les rebrem demà.

Tot plegat en l’edició nº601.