Dijous 7 de novembre, 600 programes

Comencem una edició especial, avui celebrem els 600 programes. Per tant volem començar donant les gràcies a tothom que ho ha fet possible, molta gent que ens ha ajudat directa o indirectament. GRÀCIES!

Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda, el temps, les noticies destacades, la música del record etc. Amb tot, invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h rebem una setmana més a Joan Escofet, que ens repassa les noticies, sempre reals, però curioses. Una setmana més “Dijous toca’t els ous”.

A les 11.30h marxem al teatre de la ma de Joana Hernandez, amb les estrenes, recomanacions i repàs a la cartellera teatral barcelonina.

A les 12h en l’entrevista en Xarxa, el company Marc Lobato rep als estudis a diferents actors i actrius que tornen a fer temporada a Barcelona, al Teatre Victòria, amb “La familia irreal”.

A les 12.30h recta final del programa amb bona música i temps de concurs.

Un programa dedicat avui a tots els que l’heu fet possible, però amb un record especial per el company Ivan Llensa que ens va deixar fa pocs mesos i que avui faria 38 anys.

Tot plegat en l’edició nº600.