Vilassar Ràdio retransmetrà un any més les Jornades de l’Aigua

 

Vilassar Ràdio retransmetrà un any més les Jornades de l’Aigua, organitzades per Aigües de Vilassar – Mina Vella amb l’objectiu de conscienciar la població sobre la necessitat de fer un ús racional de l’aigua dins del context de sequera que ens afecta.

Divendres 24 de març, a les 7 de la tarda, emetrem des de la Sala Maria Roser Carrau la taula rodona sobre “La Gestió de l’Aigua i el Canvi Climàtic”, que comptarà amb la intervenció d’ Albert Ràmia, Feliu Novell i Francesc Xavier Martínez.

Diumenge 26 de març, des dels exteriors del Museu de la Mina Vella, emetrem, en primer lloc, una edició especial de “Bagul Sardanista” presentat i produït per Margarida Vernetta, de 10 a 11 del matí, d’11 del matí a 2 de la tarda, un programa especial presentat i produït per Agustí Martí, amb diverses entrevistes.

Cal destacar que les Jornades de l’Aigua inclouen també altres activitats com jocs infantils i tallers mediambientals, que es faran dissabte al patí de l’escola Pérez Sala. Pel que fa a diumenge, al Museu de la Mina Villa, es farà recollida de residus en família, xocolatada amb melindros, portes obertes i música a càrrec d’Enric Neddermann.

(Imatge: programa especial I Jornades de l’Aigua, celebrades el 2022)