Vilassar de Mar se suma al Dia Mundial del Medi Ambient

L’Ajuntament de Vilassar de Mar se suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb dues activitats per fomentar la conscienciació i sensibilització mediambiental, un taller de lectura a la fresca per a tothom i la proposta d’un taller de dibuix i pintura de temàtica ambiental per als nois i noies de 6 a 12 anys.El taller de lectura es farà el 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. Durant dues hores, de 17 a 19 h, davant l’entrada de la Biblioteca Municipal, es posarà a disposició del públic llibres que tractin sobre temàtiques ambientals en general o sobre algun vector en concret: aire, aigua, sòl, energia, flora i fauna…

D’altra banda, des de la Regidoria de Medi Ambient s’ha adreçat una carta a les escoles de primària animant-les a fer difusió de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i convidant-les a participar en l’activitat de dibuix i pintura amb l’objectiu de fomentar iniciatives d’educació a favor del medi ambient i la sostenibilitat i potenciar l’estima al medi ambient entre l’alumnat de primària (de 6 a 12 anys). També es podran presentar treballs a títol individual. Els treballs s’han de fer arribar a l’Ajuntament (Àrea de Serveis Territorials) fins finals de juny. L’Ajuntament es compromet a exposar, el curs escolar vinent, els dibuixos i pintures més significatives, en un equipament municipal.

Criteris de participació:

Objecte de participació:

– Educar a favor del medi ambient i la sostenibilitat i potenciar l’estima al medi ambient.

Requisits de participació:

– Nois i noies del municipi de Vilassar de Mar en edat compresa entre 6 i 12 anys i alumnes de primària de les escoles de Vilassar de Mar.

– Cada participant podrà presentar un treball realitzat en suport DIN-A4.

– Cada treball haurà de portar el nom i cognom de l’autor.

Presentació dels treballs:

– Per les escoles, entregar els treballs aplegats per classes i cursos.

Ambientalització de l’activitat:

– Es recomana la reutilització de paper o cartolines, usades per una cara, o l’ús de paper reciclat o lliure de clor.

– Es recomana l’ús de material escolar (retoladors de colors, llapis de colors, gomes d’esborrar, regles…) recarregable, amb certificat FSC, etc.

 

Leave a Reply