Projecte Tabassaye organitza “Vilassar de Mar amb Àfrica”

Diumenge 8 de maig tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament de 12 del migdia a 8 del vespre la festa “Vilassar de Mar amb Àfrica”, organitzada per Projecte Tabassaye, ONG maresmenca creada el 2017 amb l’objectiu d’ajudar al desenvolupament sanitari, econòmic i educatiu dels 11 pobles de la Commune de Dabo, situada a 60km de Kolda, capital de l’Alta Casamance, al Senegal. L’ ONG ha aconseguit que tinguin cobertura sanitària diverses comunitats rurals. Entre moltes altres accions, han construït un dispensari mèdic, han reformat una escola han creat un hort. Per donar a conèixer l’ONG, van realitzar una exposició recentment i el 8 de maig organitzen aquesta festa.

Els actes s’iniciaran a les 12 del migdia amb ritmes de la terra amb els Ssstrèpits i una demostració d’escalèxtrics amb Slot Meeting.

Hi haurà també els següents tallers: màgia, amb Màgic Grup Maresme; cants tradicionals africans, amb Cantàfrica; percussió, amb Catacasa; pesca d’andròmines i taller de nussos mariners  amb Bricbarca.

També hi haurà actuacions musicals: Momi Maiga, Sant Pau Rumb Band, percussió i dansa africana amb el col·lectiu Catacasa, i també hi haurà artistes convidats.

Seguidament, dinar solidari, amb gastronomia africana i mediterrània. El preu del tiquet del dinar és de 12 euros, i per als infants, 8 euros. Els tiquets estan a la venda a Denis Perruqueres (Narcís Monturiol, 24) i L’Illa de Paper (avinguda Montevideo, 5)

Aquest certamen compta amb el suport de l’Ajuntament.