Nou tractament fitosanitari de l’arbrat, la nit del 17 al 18 de juny

La Regidoria d’Espais Públics i Medi Ambient, a través de l’empresa encarregada del manteniment de l’arbrat públic, Espais Verds del Vallès, continua amb el tractament fitosanitari a l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir.

La cinquena actuació tindrà lloc la nit del 17 al 18 de juny als exemplars de Cercis siliquastrum i jacaranda mimosifolia, un total de 248 arbres, situats als següents indrets: Narcís Monturiol (82-223), Santa Maria, Montserrat, Santa Magdalena, Santa Eulàlia, Mare Caterina Coromina, Santa Eulàlia, Mn. Joan Rebull, Muralla, Lluís Companys, Escultor Monjo, Mont, Via Octaviana i les places Josep Tarradellas, Mn. Andreu Teixidó, Joan Monjo i Pons, del Barato, Vicenç Casanovas, Can Nyol, Vicenç Martí, dels calafats i de l’Ajuntament

El tractament es realitzarà amb sabó potàssic, producte ecològic, biodegradable i no tòxic.  Com a recomanació, s’aconsella no apropar-se a l’equip de treball mentre estan fent el tractament.

L’empresa Espais Verd del Vallès ha col·locat cartells de prohibit aparcar a tots els carrers afectats pel tractament. Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que es respecti la prohibició d’aparcar per facilitar les tasques que es realitzaran.