Les obres d’ampliació de la Piscina Municipal no afecten el jaciment arqueològic de la necròpolis romana de Vilassar de Mar

La prospecció arqueològica realitzada, per part de l’empresa Àtics, en el subsòl del solar objecte de l’ampliació de la Piscina Municipal ha conclòs que les obres no afecten el jaciment arqueològic de la necròpolis romana de Vilassar de Mar. Segons l’arqueòleg de l’empresa Àtics, Miquel Gurrera, les actuacions realitzades l’any 1998, quan es va iniciar la construcció de la piscina, ja feien preveure que no apareixerien restes arqueològiques en aquests terrenys. La prospecció, que ha durat dues setmanes, ho ha acabat de corroborar.

El consistori, amb motiu de l’ampliació, es va posar en contacte amb l’empresa Àtics perquè supervisés l’obra ja que s’actuava en un terreny pròxim a les restes trobades fa 12 anys. Els sondejos han donat uns resultats negatius a nivell arqueològic i l’obra segueix el seu curs tal com estava previst. El nou edifici de la piscina, que comunicarà amb l’actual, tindrà uns 600 m2 distribuïts en dues plantes, una dedicada a  ‘wellness’ i l’altra a sala cardiovascular i fitness. D’altra banda, a la zona dedicada a solàrium s’estan construint quatre pistes de pàdel.

Leave a Reply