Les cooperatives de 5è de Primària de l’Escola del Mar ja ho tenen tot a punt

Aquest dijous, al mercat setmanal de Vilassar de Mar, els alumnes de cinquè de Primària del Vaixell Burriac, de l’Escola del Mar i de la Presentació vendran els productes que han estat elaborant durant el curs en règim de cooperatives. Un projecte que, a banda d’estimular el treball en grup, permet tocar totes els assignatures des d’una òptica diferent per a l’alumnat. Tots els beneficis aniran destinats a les ongs que han escollit els propis alumnes. Després de la visita dels nens i nenes del Vaixell Burriac, Aquesta setmana han visitat els estudis de Vilassar Ràdio els nois i noies de l’Escola del Mar que ens han presentat les cooperatives Una mà d’artesans i Un mar d’artesania. Ho expliquen l’Alexia, l’Arnau, en Leo, la Nuria, en John, l’ Ivett, la Carme i l’Adrià en representació dels seus companys..

Un treball exhaustiu que toca moltes arestes. Han hagut de definir els productes que es volen vendre, designar els càrrecs representatius, elaborar els objectes, demanar permisos, promocionar-los… Tota una feinada.

Una mà d’artesans i Un mar d’artesania vendran una bateria d’una quinzena de productes en el mercat setmanal de Vilassar de Mar d’aquest dijous. Des de coixins a catapultes passant per bosses i llibretes. I és que es tracta de fer caixa per poder donar un cop de mà a l’AFANOC, una associació benèfica, i sense ànim de lucre, que ajuda els nens i nenes malalts de càncer. Somien poder cedir a l’ong uns 200 euros. Aquest dijous els podem trobar, amb els seus companys del Vaixell Burriac i de l’Escola de la Presentació, exercint de botiguers.

Escolta la tertúlia aquí