Laura Martínez es presentarà a les municipals del 26-M amb la marca Junts x Vilassar i “la voluntat de canviar la cara al poble”

Sota una nova marca i amb il·lusions renovades. Laura Martínez serà la cap de llista de Junts x Vilassar de cara a les properes eleccions municipals del diumenge 26 de maig. Sota aquest paraigües s’aglutina gent del PdCat, del Grup Demòcrata i de l’antiga Convergència. Amb tot, Martínez assegura que la seva llista vol que sigui transversal i aglutini gent amb sensibilitats diferents que vulgui sumar per Vilassar de Mar. Confirma que Quim Ferrer fa un pas al costat i titlla l’actual legislatura com la del “mandat del desgovern”.

Laura Martínez assegura tenir molta feina per endavant. Junts x Vilassar comença a caminar amb la vista posada en el 26 de maig de 2019. De les arrels del PdCat i del Grup Demòcrata sorgeix la nova marca política. La voluntat? Transversalitat i sumar gent fins i tot, diu, d’altres propostes polítiques.

I hi ha qui es queda al costat. És el cas de Quim Ferrer, exalcalde de Vilassar de Mar i que ha guanyat totes les eleccions a les que s’ha presentat. Ara, centrat en la seva carrera a la Generalitat. Després del procés de primàries pel qual ha passat i amb l’aval de les executives comarcals, Laura Martínez afronta el repte. Promet implicar-se fins el final. Ella és de les que s’arremanga, diu. I és que l’objectiu són els propers comicis municipals. Imaginant un resultat favorable i posant la vista a l’endemà de les eleccions, Martínez té molt clar amb que no pactarà mai amb Ciutadans.

Posada a analitzar l’actual legislatura, a la qual li queden pocs mesos de vida, Martínez recorda que Quim Ferrer va oferir a ERC una alternança en el Govern municipal que l’hauria fer fort. Tot plegat, per a Martínez, ens ha portat, segons el seu parer, a un “mandat del desgovern”. Per això, no aprova el Govern municipal de Vilassar de Mar. Tot i que salva algunes regidories, “amb matisos” com s’afanya a puntualitzar, com la de Benestar Social o la d’Hisenda. Una gestió municipal, que per a la cap de llista de Junts x Vilassar, s’ha plegat a la voluntat de Babord encara que el propi Govern no els hagi complert allò que els havia promès. Una formació, la de Babord, que tenia entre cella i cella fer fora Quim Ferrer després de les eleccions de l’any 2015. Sense la figura de l’exalcalde, Laura Martínez entona cants de sirena cap a Babord. Recalca que ha tingut molts punts d’entesa amb ells, “especialment pel que fa a polítiques socials”.

De cara al darrer tram de legislatura, Laura Martínez explica que la tasca del seu grup serà la de “fiscalització i inspecció de la tasca municipal”. Lamenta que “totes les mocions presentades pel seu grup, malgrat aprovar-se, no s’han volgut tirar endavant des del consistori”. La cap de llista de Junts x Vilassar s’acomiada de l’entrevista recordant que, al nostre municipi, li falten moltes coses. Posada a enumerar, lamenta que falta un teatre “en condicions”, diu, i millores importants en neteja i manteniment.

Pots escoltar l’entrevista sencera aquí.