Dijous 18 d’octubre, sessió plenària ordinària

Aquest dijous 18 d’octubre se celebrarà sessió plenària ordinària a les 8 del vespre, a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. L’ordre del dia està format per onze punts, entre els quals hi ha quatre mocions no resolutives. Serà retransmesa en directe per Vilassar Ràdio i l’endemà divendres l’espai “Crònica”, a les 13h, 14’30h, 16h i 19’20h, els oferirà un ampli resum amb el balanç de la sessió per part de les forces polítiques de govern i oposició.

Ordre del dia:

1- Donar compte de les línies fonamentals del pressupost 2019.

2- Acord de modificació de les ordenances fiscals municipals 2019.

3- Complement retributiu en la prestació d’incapacitat temporal del personal municipal.

4- Autorització compatibilitat d’activitat per un treballador municipal (M. M. V)

5- Autorització compatibilitatd’activitat per un treballador municipal (JG. G. F.)

6- Moció, no resolutiva, presentada pels grups municipals de Babord-CUP-PA, Grup Demòcrata, ERC-VdM diu Sí-AM i Gent per Vilassar de Mar, per un debat sincer amb la comunitat educativa sobre un nou marc regulatiu integral de l’espai del migdia als centres educatius de titularitat pública.

7- Moció, no resolutiva, presentada pel grup municipal de Babord-CUP-PA, per a l’ampliació del parc d’habitatge social a Vilassar de Mar

8- Moció, no resolutiva, presentada pel grup municipal de Ciutadans, per a la realització d’una auditoria tècnica de l’estat de les instal·lacions, xarxes, infraestructures municipals de Vilassar de Mar i els seus serveis de manteniment.

9- Moció, no resolutiva, presentada pel grup municipal de Vilassar de Mar sí que pot/sí puede per instar a l’alcalde que iniciï les actuacions per regular i reglamentar la circulació dels dispositius de mobilitat personal (VMP), patins, patinets, monopatins i bicicletes.

10- Donar compte dels decrets de l’alcaldia.

11- Precs i preguntes.