Juan Díaz: “confiem en augmentar regidors després de les municipals del 26-M”

“Confiem en augmentar el número de regidors després de les eleccions del proper 26 de maig” Aquest és el titular que ha deixat el regidor de C’s a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Juan Díaz, en el marc de les entrevistes que aquesta emissora està fent a tots els representants al Govern municipal de cara al darrer curs. Díaz manté que el poble “no està millor que fa tres anys”, titlla l’alcalde Damià del Clot “d’usar el poble segons els seus interessos” i remarca que “no donarà suport” a cap Govern que destini “un sol euro a la independència”.

Juan Díaz confia en què la seva formació creixerà després de les eleccions del proper 26 de maig. Tot i mantenir que són un partit, encara, petit; Díaz celebra que l’experiència adquirida fa que se sentin més segurs a l’hora de plantejar un projecte per a les properes eleccions municipals. A la memòria, els resultats de les darreres eleccions, les autonòmiques del passat 21-D, en les quals la formació taronja va ser la tercera força més votada a Vilassar de Mar amb el 18,9% dels vots.

En el primer trimestre de 2019, la formació vilassarenca de C’s farà un procés de primàries. Ell hi serà i desconeix si es presentaran altres propostes en el si de l’Agrupació taronja. Des de C’s volen presentar una alternativa. De fet, Juan Díaz lamenta la inacció de l’actual Govern municipal. Creu que, fins ara, han anat trampejant.

El regidor de Cs és de l’opinió que l’alcalde Damià del Clot i la seva via independentista marquen el tarannà al consistori. Insisteix en què no veu un Vilassar de Mar millor que fa tres anys. I repeteix el seu mantra polític fins la sacietat. No donar suport a cap gestió municipal ni a cap govern que doni un sol euro públic a la causa independentista. Amb tot, salva de les notes negatives generals a la Regidoria de Igualtat, Serveis Socials, Família, Gent Gran i Promoció de la Salut que porta Nuria Arasa. I, amb matisos, salva la tasca del regidor d’Hisenda, Josep Solé.

C’s, com les altres forces municipals, van greixant la maquinària de cara als comicis del maig. Juan Díaz, sempre ben relacionat amb la cúpula de Cs, admet que el seu lloc és a Vilassar de Mar on hi està molt a gust i hi té la seva família. De moment, d’aspiracions en esferes supramunicipals; res de res.

Pots escoltar l’entrevista sencera aquí