Gran Recapte: tot a punt per a la recollida solidària d’aliments

Tot a punt per al Gran Recapte. Vilassar de Mar ja ho té tot lligat per afrontar aquesta recollida solidària d’aliments que se celebrarà a tot Catalunya aquest divendres i dissabte.

Després de l’ensurt inicial, es va alertar que hi havia, especialment a Vilassar a Mar, una preocupant manca de voluntaris, les crides han tingut resposta i, afortunadament, l’organització ja ha cobert les places del voluntariat que es necessitaven i que s’instal.laran en els sis establiments de Vilassar de Mar que hi prendran part.

Recollida d’aliments de primera necessitat, especialment oli i conserves, que es traslladaran a les famílies necessitades amb una celeritat espectacular. Es calcula que a partir del proper dimecres ja ho podran rebre les famílies necessitades.

Núria Massafreda, responsable de Comunicació del GranRecapte, celebra que Vilassar de Mar finalment hagi respost, com sempre, a la crida. Valoren, fins i tot, proposar desviar-ne cap a Pineda de Mar, una població que no està arribant als mínims de voluntaris

Des de l’organització argumenten que l’any 2016 ja va costar trobar voluntaris i que, enguany, la situació s’ha complicat. El procés polític que es viu a Catalunya fa que els mitjans de comunicació dediquin menys temps i menys pàgines a altres notícies que tenen la solidaritat com a eix informatius

Sis punts de recollida a Vilassar de Mar. El Caprabo, el Sorli Discau, el Mercadona i els tres Condis del nostre municipi. Quin tipus d’aliments es necessiten? Oli, llet i conserves de peix i carn.

 

Cal ressaltar l’extrema velocitat en la que es repartirà el menjar recollit. Des del Gran Recapte asseguren que a partir de dimarts o dimecres vinent, les famílies amb necessitat ja podran començar a omplir el rebost.

El Gran Recapte va recollir l’any 2016 290.000 quilos de menjar i l’objectiu per aquest divendres i dissabte és arribar a les 30 tones.