La campanya Vermut de Mar promocionarà comerços i locals

Unes anxovetes? O et vindran de gust unes olives i unes patates? El vermut és sens dubte, amb el permís del Mercat i de la Flor i de la Planta Ornamental de Catalunya, un dels principals actius i un poderós motor econòmic de Vilassar de Mar. És per això, de moment en fase embrionària, que neix el projecte Vermut de Mar. Celebrar la fira del vermut és una de les principals idees que s’estan pensant per impulsar aquesta marca comercial relacionada amb el tradicional aperitiu; així com propostes per promocionar-ho i impulsar-ho.

No hi cap dubte que Vilassar de Mar és la vila del vermut. La gastronomia i el beure que comporta forma part del teixit social del nostre municipi. Així, el projecte Vermut de Mar buscarà promocionar els comerços locals vinculats al sector de la restauració i es desplegarà una campanya publicitària al més alt nivell per consolidar Vilassar de Mar en el mapa de l’aperitiu català.

Tot arrencarà a principis de febrer de l’any vinent i es calcula que, a partir del mes d’abril (i coincidint ja amb el bon temps) es presenti la campanya que posi en solfa el vermut i les tapes. Les idees que hi ha sobre la taula, entre d’altres, passen per la celebració d’una gran fira del vermut que serviria per tancar la campanya de primavera i estiu i que se celebraria a finals d’octubre de 2018. També es contempla plantejar un concurs de fotografia i la implicació de les escoles, els instituts i dels vilassarencs i vilassarenques en general.

Una aplicació permetrà trobar informacions dels bars i restaurants adherits. Es busca la interactivitat i es podrà votar online la millor tapa. Alguns establiments ja s’hi ha sumat i la convocatòria encara és oberta.