L’Espinaler amplia botiga amb 600 metres quadrats més

Més de mil persones van acompanyar, el darrer dijous, a la família Tàpias en la inauguració de la Botiga Espinaler, ubicada al Polígon de Vilassar de Mar, que incrementa el seu espai en 600 metres quadrats i que està farcida amb més de 6.000 referències de productes de qualitat. La firma de casa nostra preveu augmentar la seva facturació enguany, tal i com venen fent des de 2011. L’any passat van moure 16,2 milions d’euros en facturació.

La darrera reforma de la botiga era de 2008 i amb la remodelació d’enguany, la botiga Espinaler del Polígon Els Garrofers augmenta espai comercial en 600 metres quadrats.

A més de les més de 300 referències de marca pròpia (les tradicionals conserves de peix i marisc, la salsa Espinaler, vermuts, patates i olives) en el nou espai s’hi pot trobar una selecció de xarcuteria selecta, formatges (més de 70), caves d’alta gamma, vins, licoreria i una àmplia selecció d’olives a granel. A més, hi ha una nova zona de pastisseria, una fleca delicatessen i menjar per emportar tots els caps de setmana i festius.

Els assistents a la festa d’inauguració van poder gaudir d’un espectacle de cuina en directe en el qual el xef de l’Espinaler, Marc Grivé, va elaborar un suquet de gambes amb cloïsses Espinaler, un mar i muntanya amb navalles Espinaler i rovellons i un còctel de llenties beluga Espinaler amb escuma de tòfona, entre d’altres.

L’empresa, que ja té 121 anys, vol seguir treballant amb la mateixa il.lusió respectant els principis de qualitat i tradició. Bona prova són el munt de premis que ha anat recollint la família Tàpias. Destaca el que van rebre l’any 2012 quan l’Espinaler va ser designat Millor Botiga Gourmet Especialitzada de l’estat espanyol.