Èxit de la campanya de recollida de joguines de Creu Roja

La campanya de recollida de joguines que ha portat a terme, un any més, per desembre, Creu Roja Joventut, ha estat tot un èxit.

La campanya s’ha realitzat  en coordinació amb les àrees de Serveis Socials dels consistoris de Vilassar de Mar, Cabrlils i Cabrera. Es demanaven, d’acord amb la filosofía de Creu Roja, quie fossin joguines noves,  ni bèl·liques ni sexistes, i a poder ser, que fossin educatives

S’han recollit 215 joguines, de les quals 170 han estat aptes i 45 no aptes. Les no aptes s’han fet arribar auna associació de Caldetes.

La tipologia de joguina de la qual ha rebut més donacions ha estat joguina educativa, sobre tot jocs de taula. En canvi, s’ha rebut molts pocs llibres.

Creu Roja elabora quatre tipus de lots segons les edat, que estan integrats per dos joguines i un llibre: lots per a 0 a 3 anys, 4 a 6 anys, 7 a 90 anys i 10 a 12 anys.

Des de Creu Roja han fet una valoració molt positiva de com ha anat la campanya, i han mostrat el seu agraïment a Vilassar Comerç i a les escoles Les Franciscanes i Del Mar que han acollit punts de recolloda de joguines  i al grup de treballadors de Carrefour que han aportat joguines per la campanya.

El lots de joguines es lliuren a Ses Magestats els Reis de l’Orient, que les faran arribar a 49 nens i nenes de famílies amb pocs recursos econòmics de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar.