Estem perdent els papers

Dimarts, de 20 a 21 h. En redifusió: diumenges, de 12.30  a 13.30 h.

14a temporada de l’espai d’humor de Vilassar Ràdio conduït per Jaume Cabot, amb la col·laboració de Xavi Puig, Ferran Marimón i la conducció tècnica de Francesc Carrau.

L’espai comença amb un monòleg sobre temes d’actualitat. Segueix repassant les notícies d’avui que no sortiran demà. Xavi Puig dóna el toc al programa amb les seves esbojarrades seccions. La secció més antiga del programa són els “mites” que s’encarrega de repassar cançons, sèries , dibuixos animats antics, repescant les bandes sonores i buscant-ne d’alternatives. El final del programa sempre és reservat per al personatge que interpreta Ferran Marimón, el “Tiet Ferran”, un milionari que viu a un poble fictici (Sant Antoni de Masfurrunyes) i que cada setmana ens porta les seves variades seccions.

El programa també compta amb actuacions musicals en directe, amb entrevistes a diferents grups que passen per la ràdio.

La gran novetat és que aquesta temporada arriba la versió televisiva del programa, “Papers TV”, que s’estrenarà properament a través de la televisió municipal per internet http://tv.vilassardemar.cat . Podeu fer un tastet a través de http://paperstv.blogspot.com.

Podeu seguir les informacions del programa de ràdio a través de http://estemperdentelspapers.blogspot.com, i les xarxes socials Facebook i Twitter.

En Jaume i en Francesc van crear aquest programa ara fa 13 anys. Hi ha passat molta gent però ells dos són els únics que segueixen des del començament. Una temporada més afronten el programa amb la màxima il·lusió.

 

Leave a Reply