Encara queden places per a la versió llarga de la Burriac Atac i per a la Marrec Atac

 

Quan encara falten 16 dies per a la Burriac Atac, la mítica cursa de muntanya nocturna de Vilassar de Mar que es disputarà el proper 3 de setembre, és bo donar un cop d’ull a l’estat de les inscripcions. La versió curta, la de 15 quilòmetres, ja té totes les places tancades.

A hores d’ara, ja són les places esgotades per a la versió curta, de la Burriac Atac. No hi ha places, doncs, per a la prova de 15 quilòmetres amb un desnivell positiu de 650 metres.

En canvi, encara hi ha dorsals disponibles per a la cursa llarga. La de 21 quilòmetres amb, atenció, 1090 metres de desnivell positiu. En aquest cas, si vols fer la inscripció ara mateix, el preu és de 35 euros. S’ha de fer omplint el qüestionari que trobaràs al web oficial: burriacatac.cat

Al marge de la prova per a adults, una de les claus de l’èxit de la cita del proper 3 de setembre és la Marrec Atac; pensada per als més petits de la casa i que torna després de dos anys d’absència per la pandèmia de la Covid-19. Si estàs interessat o interessada en què els teus fills o filles la puguin disputar sàpigues que encara hi ha places disponibles fins a arribar al mig miler de dorsals que l’organització ha previst. Ara mateix, i en el moment de redactar aquesta notícia, ja hi ha 183 nens i nenes apuntats.

La Marrec Atac és un esdeveniment esportiu, festiu i familiar de caràcter solidari que té com objectiu apropar l’esport des d’una vessant lúdica i no competitiva als infants de 0 a 14 anys i a les seves famílies dins el marc de la cursa Burriac Atac! La Marrec Atac té 4 categories, de 900, 600 i 300 metres que es fa en un recorregut urbà. La inscripció per la cursa, que es disputarà també el 3 de setembre a partir de les 6 de la tarda, costa 5 euros. Els beneficis de la recaptació es destinen a finalitats solidàries.