Elena López Luján ha estat escollida cap de llista de Babord per a les properes eleccions municipals

Elena López Luján serà la cap de llista de Babord de cara a les eleccions municipals previstes per al darrer diumenge de maig de l’any vinent. L’actual regidora encapçalarà, doncs, el projecte de la llista municipalista després que, aquest passat dissabte en un acte celebrat a la plaça Tarradellas, la gent de Babord li fes confiança destacant-ne la seva experiència, el projecte, l’equip que liderarà i la il·lusió per, asseguren, impulsar un canvi a Vilassar de Mar.

Escolta l’entrevista realitzada aquest dijous a l’espai “Parlant de tot”:

López es mostra molt il·lusionada. Per a ella, diu, la vocació de servei públic és molt importat. Afronta el repte molt convençuda i amb sentit de la responsabilitat.López ha subratllat que l’equip és la gran força de Babord i ha recordat que hi ha persones de sensibilitats i procedències polítiques molt diferents.

La llista, encara, no està tancada. Hi ha una quinzena de persones que ja han mostrat la seva disponibilitat a formar part de la candidatura. Ha destacat que Babord és un grup polític que treballa molt, que insisteix molt i presenta moltes propostes i mocions.

De cara a l’any que els queda per endavant, a l’Ajuntament, la cap de llista de Babord assegura que la seva formació seguirà treballant i picant pedra perquè s’han de resoldre encara temes que, per a ella, s’han de fet si o si en aquesta mateixa legislatura. Ha posat com a exemple la implementació del contracte de recollida d’escombraries, la concessió del camp futbol municipal, la piscina municipal, els litigis de Can Vives…

La recepta de la llista municipalista pensant en el 28 de maig de 2023? Ha explicat que és parlar amb la gent, dialogar i escoltar i acabar de perfilar un programa que inclourà propostes que siguin realitzables i que responguin a necessitats concretes del municipi i dels veïns i veïnes.

Els eixos de Babord? Accés a l’habitatge, defensa del territori, urbanisme i mobilitat sostenibles, recuperació de l’espai públic,  apostar per una educació pública, recuperar el projecte cultural i modernitzar l’Ajuntament.

I la campanya? Serà de petit format, de proximitat, abraçant tots els racons de Vilassar de Mar

Des de Babord se senten “molt orgulloses de la feina feta a l’Ajuntament en els darrers 8 anys”. En destaca, per exemple, el treball fet en les polítiques d’habitatge, subratlla el valor del Pla de Mobilitat i del Pla Director de la Bicicleta.

Consulteu aquí nota de premsa de Babord