David Muñoz “Gnaposs” i guitarrista d’Els Pets fa una masterclass de guitarra elèctrica a Vilassar de Mar

Aquest divendres 23 de març, a les 20 hores, el gOvi organitza un clínic o masterclass de guitarra elèctrica amb David Muñoz “Gnaposs” i guitarrista d’Els Pets. Serà a la Sala petita de l’Ateneu Vilassanès i l’entrada és lliure. L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i l’Ateneu Vilassanès.

David Muñoz explicarà com planteja els seus treballs com a guitarrista; la importància del riff de guitarra com a protagonista d’una cançó, revisant grans riffs de la història; com tocar i cantar al mateix temps, i donant les claus de com iniciar-se i progressar en la improvisació.

Biografia
David Muñoz va estudiar al Musicians Institute de Los Angeles, Califòrnia, on es va graduar amb honors l’any 2000, aconseguint el premi Best Stylist Award a mans d’Scott Henderson. Va viure quatre anys a Los Angeles, on va tocar professionalment en un munt de projectes.

Ha enregistrat quatre discs i ha participat en nombrosos festivals i concerts amb el seu propi projecte “Gnaposs”. Al mateix temps, és guitarrista d’Els Pets i de The Bon Scott Band. Al llarg dels anys ha treballat amb Shuama, Lorenzo Santamaría, Los Hermanos de Rocco, Crossfire, Plancton, Sol Lagarto, Bonito Hermano, Pau Sastre Band, Flirt i Soluna, entre d’altres.

Actualment imparteix classes a l’Aula de Jazz i Música Moderna del Liceu de Barcelona, a l’Aula de Músics de Tarragona i dirigeix el Combo de la Universitat Autònoma de Barcelona. En David escriu lletres i música (incloent arranjaments de vent i corda), toca la guitarra i canta.

 

Leave a Reply