Ajudes municipals covid-19 al teixit comercial

L’informatiu d’aquest divendres 7 de maig l’hem obert parlant de les ajudes municipals covid-19 al teixit comercial i que distribueixen prop de 300.000 euros en més d’un centenar d’empreses de Vilassar de Mar. N’hem parlat,  amb Esther López Regidora de Promoció Econòmica.

Nova Oficina Local d’Habitatge

Avui s’ha posat en marxa l’Oficina Local d’Habitatge del nostre poble. Amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania la proximitat de les gestions i serveis relatius a l’habitatge, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha signat un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme per disposar físicament a Vilassar de Mar dels serveis d’aquesta o ficina que es troba a l’Escola Nàutica (c. Santa Eulàlia, 40).

Arriba la T Mobilitat

El conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat que l’esperada T Mobilitat es començarà a implantar a partir de l’1 de gener de l’any vinent a l’àrea metropolitana. Les proves pilot es faran a partir del mes vinent, però encara no s’han concretat ni en quins títols ni en quines zones.

Incidència Covid a Vilassar de Mar

Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem.

250 programes de “La Pròrroga”

Dilluns el programa d’esports locals “La Pròrroga” d’aquesta casa, de Vilassar Ràdio, ha arribat a la seva edició 250. Els hi dediquem un ampli reportatge.

Teatre a Vilassar de Dalt

En la recta final del nostre informatiu, i entre altres notícies comarcals, hem explicat que el Casal Popular de Vilassar de Dalt acull aquest dissabte 8 de maig a les 20h l’espectacle “ClaraEva” interpretat per l’actriu Clara del Ruste, que és també l’autora del guió. Es tracta d’un espectacle que parla sobre l’empoderament de les dones.

Podeu escoltar el “Crònicasencer al següent reproductor.