“La Pròrroga” arriba als 250 programes

El programa d’esports locals “La Pròrroga”  ha arribat a la seva edició 250. L’espai es va emetre per primera vegada el 14 d’octubre de 2013.

L’espai va néixer com una secció del “Parlant de tot” al 2010 fins que, el 2013, va passar a ser el programa que coneixem avui i que parla de l’esport vilassarenc, donant veu als protagonistes de les diferents disciplines que es practiquen al nostre poble.

En les primeres temporades d’emissió hi van formar part Jordi Dotras, David Martos, Soulaiman Ghazouan i Jon Díaz. Més tard, es van incorporar al programa Pep Vidal i Héctor Torreblanca. Ells dos han estat els  “alma mater” d’aquest espai.

En aquesta última temporada l’Héctor Torreblanca ha agafat les regnes del programa, on també hi col·labora Alvaro Maurín.

En l’edició 250 del programa, emesa el passat dilluns 3 de maig, la primera part va estar dedicada a repassar l’actualitat esportiva. Va incloure una entrevista a Víctor Granero, jugador del primer equip de la Unió Esportiva Vilassar, i les seccions habituals de futbol, futbol sala i bàsquet.

La segona part ha estat una tertúlia online amb la participació de Gerard Parés, president d’Hoquei Vilassar, Alex Vilà, president de Volei Vilassar, Oriol Vinyals, secretari del Futbol Sala Sant Joan, Jordi Alcaraz, president del Club Bàsquet Vilassar i Vebi Ramon, president de la Unió Esportiva Vilassar. Van tractar sobre com ha afectat la pandèmia de la covid 19 als clubs, de les competicions, sobre el dia a dia dels clubs i sobre com es pot impulsar l ’esport femení, entre altres temes.

Tot l’equip de Vilassar Ràdio volem felicitar els components de “La Pròrroga” i agraïr el seu esforç per aportar qualitat al programa que es pot escoltar els dilluns a les 20h, dimarts a les 21h i els dimecres a les 12h del migdia.