‘Crònica’ 04.05.2021

Celebrem, tot seguit, una notícia; un aniversari que afecta aquesta casa i que ens fa especial il·lusió. Avui, el magazine matinal de Vilassar Ràdio, el “Parlant de tot” presentat i produït pel nostre company Jaume Cabot, ha arribat a la seva edició número 1.500. El repte és arribar, com a mínim, a 1.500 edicions més. Ara parlarem amb el director de Vilassar Ràdio. Comencem.

Donades les circumstàncies de pandèmia, les portes obertes a La Bressoleta, l’Escola Bressol Municipal, seran virtuals. Avui es fan dues trobades telemàtiques per presentar l’equip i el projecte educatiu, una a les 18 h de la tarda i l’altra a un quart de vuit del vespre.

Fins al proper 6 de juny s’estan celebrant les Jornades gastronòmiques dedicades a la maduixa del Maresme. 16 municipis s’uneixen per retre homenatge a la fruita estrella de la primavera.De Vilassar de Mar hi participa Can Pocurull. Ara coneixerem quines receptes proposen.

Abans d’ahir va realitzar-se una nova campanya de recollida de donacions de sang a les instal·lacions d’Aula de Música. Es van recollir 26 donacions de les quals 2 corresponien a donats nous. 5 persones es van oferir per donar sang però no van poder fer-ho per prescripció del metge.

El Consorci de Promoció Turística del Maresme convida a les persones que resideixen als diferents pobles que conformen la comarca a participar d’una enquesta online per tal de conèixer la visió i la percepció que tenen sobre el sector turístic i l’oci, tant del Maresme com del seu municipi. Avui estarà amb nosaltres per parlar sobre aquesta enquesta online Joaquim Arnó, president del Consorci.

En la recta final del nostre informatiu, i entre altres notícies de caire comarcal, t’explicarem que Mataró està decidida a convertir-se en un referent a Catalunya com a ciutat cuidadora. Per això, estan treballant, des de la capital del maresme, en un projecte d’innovació en l’envelliment actiu i les cures