Editada una cançó pòstuma del cantant Àlex Casademunt

La discogràfica Sonogrand ha publicat a les principals plataformes digitals de música la peça “Otra oportunidad”, cançó pòstuma del cantant nascut a Vilassar de Mar Àlex Casademunt, que va gravar amb el seu germà Joan Casademunt.

La publicació s’acompanya d’un vídeo amb imatges d’arxiu de l’artista i d’un missatge del seu germà Joan, que diu:  “Aquí tens la cançó que vas compondre i vas voler cantar amb mi. Sempre capaç de fer màgia”  

Casademunt va morir el passat 3 de març, a l’edat de 39 anys, en un accident de trànsit a l’alçada de Mataró Park. Casademunt va ser concursant de la primera edició de l’espai “Operación Triunfo”, de TVE-1.

Precisament, mesos abans d’entrar a “Operación Triunfo”, l’estiu de 2001, estava col.laborant en el programa “El Dominical” de la nostra emissora, espai presentat i dirigit per Marc Truco. Casademunt anava amb la unitat mòbil per diferents punts de la població fent connexions en viu

El cantant va néixer al nostre poble, el 30 de juny de 1981. Després de passar per OT , va formar part del grup musical “Fórmula Abierta”, que, precisament, tenia previst recuperar l’activitat abans de la pandèmia i fer una gira. També va presentar el programa musical de TV3 “Cantamania”. Precisament, una de les edicions d’aquest espai de karaoke, es va fer des de la plaça Josep Tarradellas de Vilassar de Mar.

Preneu nota d’aquesta  novetat discogràfica: “Otra Oportunidad”, d’Alex Casademunt i Joan Casademunt.

La trobareu a les principals plataformes digitals .