Demà és el primer dimarts després del primer dilluns de novembre d’any de traspàs. Això vol dir que aquest 3 de novembre, la democràcia més poderosa del món, vota. L’actual president dels Estats Units, Donald Trump es presenta a la reelecció per part del Partit Republicà, mentre que l’alternativa és el demòcrata Joe Biden. De moment, ja han votat 60 milions de persones, més dels que van exercir el seu dret al vot ara fa 4 anys. La vilassarenca Maria Cifuentes, que resideix a Nova Jersey, l’estat jardí, s’ha convertit en la nostra corresponsal als Estats Units.

Sabem què és una prova PCR? I un test d’antigen? Per a què serveixen? Perquè hem entrat en aquesta fase d’aïllament social? Quina diferència hi ha entre un coronavirus i una grip? Per respondre a aquestes, i altres, preguntes, pels micròfons del Parlant de Tot, el nostre magazine matinal, han passat la infermera del Cap Dr Masriera de Vilassar de Mar Alba Sanvicente, el farmacèutic Jordi Altirriba i la tècnica de Salut de l’Ajuntament del nostre municipi, Marta Casas.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya va realitzar ahir al matí una nova campanya de recollida de donacions de sang al nostre poble. Es van recollir 53 donacions, de les quals 6 corresponen a persones que efectuaven donació per primera vegada.

Des de dissabte passat Can Bisa està acollint la mostra de fotos “Plasti (ficats)” de Míriam Garcia. L’objectiu d’aquesta exposició és que prenguem consciència sobre el greu problema de l’excés de residus plàstics que estan afectant de forma creixent el medi ambient.

Coneixerem quins són els 12 treballs guanyadors   de la Mostra Literària Mossen Pere Ribot. Els premis del certamen es van lliurar el passat dijous en un acte tancat al públic degut a la situació de pandèmia

Aquest cap de setmana i davant el Granollers, la Unió Esportiva Vilassar tindrà l’oportunitat de començar la enyorada escalada en el Grup B del Grup Cinquè de la Tercera Divisió. El diumenge de Tots Sants, els blanc-i-vermells van encaixar la tercera derrota consecutiva en tres partits, caient per 0-2 al Xevi Ramon davant la Grama, situació que els ha catapultat a ocupar el fanalet vermell de la taula.