Concert de Carol Brunet Grup, aquest diumenge

Aquest diumenge la Sala Cultural Maria Roser Carrau acull un concert de Carol Brunet Grup a partir de les 7 de la tarda, organitzat per l’Ateneu Vilassanès.

La Carol sent passió per la música des de ben petita i el mes passat va visitar el “Parlant de tot” per presentar-nos els seus dos primers discos, “Mapa de sentiments” i “De bat a bat”.

Ha actuat en molts escenaris, però un que el va impressionar molt va ser a la Sala Gran del Nacional de Catalunya. Ha format part també del quartet musical “Mus de Veus”.

Aquest passat gener va interpretar, a peus de la Torre d’en Nadal, el Viatge a Ítaca d’en Lluís Llach amb motiu de la jornada solidària d’Encesa de Torres, Talaies i Talaiots.

La formació musical que lidera està integrada per ella mateixa a la veu, Jorge Sarraute, al piano,  Jordi Torrents, a la guitarra, els músics que van acompanyar-la en l’enregistrament dels seus dos primers discos,  i Tito Busquets, a la bateria.

La Carol ens ha explicat que fa tres mesos que  estan preparant aquest concert. Els assajos que estan realitzant estan anant molt bé.

El repertori que interpretaran està format per una quinzena de peces. Algunes de les  cançons que oferiran són composicions que estan basades en poemes de diversos autors en català, que es van incloure al seu segon disc. També hi haurà peces incloses al primer disc, i cançons brasileres, entre d’altres. Pel que fa a l’estil, són peces força tranquil·les.

El preu del concert per a les persones que siguin sòcies de l’Ateneu és de 5 euros i per a les que no ho són, 8 euros. 

La Sala Maria Roser Carrau està ubicada al carrer Montserrat, 8.